Vuokrattavat lamellihirsimökit Porin Lampissa!

Poriin valmistui keväällä 2009 neljä 98 neliön lamellihirsimökkiä Haapijärven rannalle. Jokaisessa on rantasauna ja uimaranta, jossa on laituri. Tilat sopivat perheille, mutta myös isommille ryhmille, sillä mökit sijaitsevat toistensa läheisyydessä. Mökissä on vuodepaikat 8:lle, lisäksi rantasaunan parvella on vuodepaikat 2 henkilölle. Mökit ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Vieressä joka päivä palveleva Kahvio Onnenkoski on myös mökkiläisten suosiossa.

Mökit ovat täydellisesti varusteltuja. Niissä on jääkaappi/pakastin, liesi ja uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, kotimainen astiasto, astianpesukone, pyykkikone, silitysrauta ja –lauta, imuri, hiustenkuivain, taulutelevisio digiboxilla, radio/CD/DVD –soitin, takka, vesikiertoinen lattialämmitys, ilmastointi ja ulkogrilli. 


Jokaisessa mökissä on isot terassit. Mökkien kiuas toimii sähköllä, kun taas saunamökeissä on perinteinen puukiuas. Takka- ja saunapuut sisältyvät majoitushintaan.

Lomatähtien mökit Haapijärven rannalla ovat noin 20 km Porin keskustasta Lampissa. Mökkien ympärillä on retkeilyreittejä kauniissa luonnossa, 
hyvät marja- ja sienimetsät ja kalastusmahdollisuus järvessä sekä läheisessä koskessa. Kalastusluvat myydään lähellä sijaitsevasta Kahvio Onnenkoskelta. Merikarvialta järjestetään kalastusretkiä myös merelle ja elämyksellisiä Ouran saaristoristeilyjä. Porissa on paljon palveluita ja erilaisia tapahtumia pitkin kesää, esim. Pori Jazz –festivaali.

 

Varaa tästä!

Majoitustiedot sekä varaukset:
info [ät] lomatahdet.fi
+358 (0)50 5867 215

Lisätietoa majoituspalveluista www.lomatahdet.fi.


HUOM. Onnenkosken loma-asuntojen varauksissa noudatetaan Lomatähtien yleisiä varausehtoja, jotka löytyvät tästä.

Kaikissa Lomatähdet -majoituskohteissa on  myös lemmikkieläinystävällisiä mökkejä tai huoneistoja. 

Porissa mökki 1. Närekorpi on valmis majoittamaan myös perheen lemmikit!

Tässä kuvassa onnellinen lomailija "Pallero" 

OSOITE

Onnenkalliontie 1,

29720 LAMPPI

AUKIOLOAJAT

Ma-Su 8-16.
Tilauksesta myös muina aikoina.

YHTEYSTIEDOT

p. 02 5488 146 
045 8990 779
E-mail: info (ät) onnenkoski.fi

SOSIAALINEN MEDIA

© 2018 Kahvio Onnenkoski.